Selasa, 20 Januari 2009

Ulang Tahun Perkahwinan

Hari ini aku sudah kekeringan idea hendak menulis entry kali ini. Ini adalah kerana aku telah ceritakan segala pengalaman aku di dalam blog ini.



Kap ucapan yang aku terima hari ini

Sedang aku sibuk mendesign buku yang bertajuk Wacana Sejarah, aku dikejutkan dengan kehadiran sekeping kad ucapan daripada majikan aku sempena ulang tahun perkahwinan aku yang ke-14 tahun.

Hari ini, aku dan isteri akan menyambut ulang tahun perkahwinan kami yang ke-14. Begitu pantas masa berlari. Setiap pagi apabila terbangun dari tidur dan memandang wajah isteri, saya bersyukur ke hadrat Illahi, kerana telah mengurniakan kami kebahagiaan ini.

Diharap kebahagian ini akan kekal ke akhir hayat...

Aminnn....


7 ulasan:

fazemy berkata...

Salam ziarah. Selamat Ulangtahun Perkahwinan. SMoga terus bahagia bersama kluarga tercinta.

Anuar Manshor berkata...

Saya akan beritahu segala rahsia Abang Zul kepada si dia!haha

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

moga panjang umur dan panjang apa apa yang makin pendek...








..boleh tak ucapan aku?...sori, brader. he he he

mie3425 berkata...

Zul, tahniah dah 14 tahun yer berumah tangga. Anak sudah berapa yer?

denanz berkata...

wooo ... selamat ulang athun perkahwinan yang ke-14.


takda cadang2 nak tambah ker?

haha.

. berkata...

wey ko dah kahwin ker?,,, laaa aku ingat ko single lagi. Ko sajer jer tak nak bagi tau kat aku..by de way selamat ulang tahun dan aku doakan ko bahgia dan kekal hingga ke anak cucu..amin.

Ishan_Qureshi berkata...

Congratzzz...dah 14 tahun noo!!!